Looking For Anything Specific?

Huni Türkce : HUNI on Behance : Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Huni Türkce : HUNI on Behance : Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Huni ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek. Huni is a 360° creative agency, specialized in.

Huni da turkish (wd) onun belirtti: Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni is a 360° creative agency, specialized in.

Mısır Cipsi Huni : KURUYEMİŞ : Gürbüzler Kuruyemiş
Mısır Cipsi Huni : KURUYEMİŞ : Gürbüzler Kuruyemiş from www.gurbuzlerkuruyemis.com.tr
Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. Türkçe huni kelimesinin i̇ngilizce karşılığı. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Türkçe dilinden i̇ngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Anlamla » r :1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir. Genel türkçe terimi olarak huni: Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları :

Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı.

Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler. Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Huni is a 360° creative agency, specialized in. I find funnel cake a bit too sweet. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Do you have a funnel i could borrow? Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca. Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni.

Huni is a 360° creative agency, specialized in. Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir? Do you have a funnel i could borrow?

VIDEO: Gallen VS Huni LIVE FULL FIGHT ON TV on Twitter ...
VIDEO: Gallen VS Huni LIVE FULL FIGHT ON TV on Twitter ... from pbs.twimg.com
Huni ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Anlamla » r :1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir. You can pour the liquid by using a funnel. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir? Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Ve bu huni harika bir burun konisi olacak.

Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum.

Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. İngilizce türkçe online sözlük tureng. I find funnel cake a bit too sweet. Anlamla » r :1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir. Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme. Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek.

Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya.

50x50 Huni | Birol Tarım Teknoloji San. Tic. A.Ş
50x50 Huni | Birol Tarım Teknoloji San. Tic. A.Ş from brl.com.tr
Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni is a 360° creative agency, specialized in. Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Anlamla » r :1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı.

Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir? Huni da turkish (wd) onun belirtti: Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Türkçe huni kelimesinin i̇ngilizce karşılığı. Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca.

Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; huni. Hunî kelimesinin türkçe karşılığı nedir?

Posting Komentar

0 Komentar